Betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Hiervoor hebben wij verschillende initiatieven ontplooid om betrokken te zijn en te blijven bij de maatschappij.

Klop Cycling Team

Sinds 2015 hebben wij ons eigen fietsteam voor het goede doel. Met dit team is ruim €30.000,- ingezameld voor het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) tijdens deelnames aan Alpe d’HuZes in 2015 en 2016. In 2017 is ons team afgereisd naar Italië voor Giro di KiKa om geld in te zamelen voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Tijdens dit uitdagende evenement wordt er 6 dagen gefietst, waarbij in totaliteit 995 kilometer wordt afgelegd met daarin 15.000 hoogtemeters. Met deze sportprestatie hebben wij ruim €8000,- opgehaald voor stichting KiKa.

Ook voor 2018 staat ons doel alweer vast, want wij zullen wederom deelnemen aan Giro di KiKa om zoveel mogelijk geld willen ophalen om de genezingskans voor kinderen met Kanker te verhogen. Helpt u mee?

Koop onze laatste CD of doneer via: www.girodikika.nl/klop

Volg ons ook op Social Media om op de hoogte te blijven van onze acties voor het goede doel:

facebook
youtube2-icon

Erkend Leerbedrijf

sbb-beeldmerk

Ontwikkeling

Klop Early Keyboard Instrument investeert in de toekomst van kinderen
In samenwerking met Woord en Daad sponsoren wij de kosten voor een aantal kinderen om naar school te gaan. Dit wordt gedaan in samenwerking met een lokale partnerorganisatie die sponsorkinderen voorbereidt op een plek in de maatschappij. Kijk voor meer informatie over dit project op de website van Woord en Daad.

Klop Orgels background image